Krstajić: Ako odem, otići ću čistog obraza

Ostavite komentar


  1. Dakle, odlučile su sitnice….i tako pet puta! Ova zemlja je puna Krstajića koje je vlast postavila na najodgovornije funkcije, ovaj fudbalski je nebitan! Ali tu je Krstajić na čelu ministarstva spoljnih poslova, još jedan vodi unutrašnje poslove, jedan nam je premijer-ka, jedan vodi ministarstvo poljoprivrede, još jedan vojsku…infrastrukturu…ne zaboravimo Krstajiće gradonačelnike i njihove zamenike…I svi bi bili sjajni i uspešni fa nije tih sitnica…kao što su neznanje, nedostatak kvalifikacija,bahatost, očigledan nedostatak inteligencije, poltronstvo…sve je to skrčkano u istom kazanu.

  2. tvoj obraz je trajno postao prljav posle tvoje uloge u smeni Muslina. ovo što si brljao na SP i posle je manji greh, jer svako od nas misli da je rođeni selektor a u tvom slučaju smo svi svedoci da ti nisi za taj posao. Za to treba kriviti savez koji te je tu postavio da bi mogli da ispunjavaju želje menadžera. To što ti i danas ne shvataš da si iskorišćen od ljudi u savezu to je tvoj glavni problem a ne tamo neka „odgovornost“ za poraz.

    Isto važi i za Savu, koji je doduše pobegao, ali još uvek nam duguje onaj „izveštaj o SP za dve nedelje“ ili ga je to naučio vučić da na taj način laže.

  3. Kakav to obraz imaš. Djon i to najtvrđi. Niko tamo u tom mafijaškom kartelu na čijem čelu je poliupismeni Kokeza nema obraza, već samo interes i tako je ustanovljne kao Njdrangeta. Prvo vas treba smeniti pa onda pred sud da se vidi koje šta radio i za čije interese. Kakv fudbal,. kakva čast za ljude bez časti.

  4. Lozinka ,, Podržavam Vučića “ je sasvim dovoljna da se popnete na funkciju koja vam se sviđa . Rado gledam evropske timove u kojima igraju nikada bolji Srbski fudbaleri . Ali reprezentaciju Srbije ne gledam zbog Krstajića . Zdravlje je ipak najpreče .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.