Laporta: Mi smo klub koji traje već 122 godine 1Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Trener Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsmen „bocnuo“ je katalonskog giganta izjavivši da mu nije jasno kako Barselona kupuje igrače kada je do skoro bila na ivici bankrota.

To je bidno iznerviralo Laportu koji nije ostao dužan konkurenciji.

„Vidim da su naši rivali zabrinuti zbog toga kako potpisujemo igrače“, izjavio je čelnik kluba, koji je primetio „izvestan nedostatak znanja“ i „nedostatak informacija“ kod nekih timova.

„Vidim da su neki rivali pomalo zabrinuti kako radimo stvari, a to znači da radimo dobro. Svi igrači žele da dođu u Barsu, ali i svi klubovi se pojačavaju i ja se ne mešam u ono što rade”, ocenio je Laporta.

„Poruka koju šaljemo svetu fudbala je vrlo jasna: budni smo, vratili smo se i borićemo se za sve. Neki nisu procenili snagu Barse i volju novog Upravnog odbora. Fudbal ne čeka i mi gradimo sjajan sastav“, dodao je on.

Predsednik Barselone se direktno obratio sportskim menadžerima minhenskog Bajerna, koji su posle transfera Roberta Levandovskog „napali“ Barsu.

„Dajem im prednost u sumnji jer su možda mislili da ne možemo, ali sam primetio izvesno neznanje i nedostatak informacija kod nekih od odgovornih. Neki su čak iskrivili stvarnost. Mi smo klub sa 122 godine istorije i to mnogi zaboravljaju“, odgovorio im je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari