Lazetić nije želeo "da ode predaleko" posle poraza od Zvezde 1

Crvena zvezda se rezultatski ubedljivim trijumfom (4:0) plasirala u polufinale Kupa Srbije, međutim TSC je pružio daleko bolju igru nego što se to može zaključiti na osnovu konačnog ishoda.

Mnogo toga ružnog viđeno je na stadionu „Rajko Mitić“ garnirano i slabim i nesigurnim odlukama sudije Lazara Lukića koji je samo u provm poluvremenu podelio sedam žutih kartona od kojih i dva trenerima obeju ekipa.

Crveni karton Ifeta Đakovca u 53. minutu težine drugog penala za Zvezdu na utakmici značio je i nemogućnost gostiju da pokušaju da naprave iznenađenje.

Isključenje je bilo opravdano, kao i dosuđeni penali za Zvezdu, za vođstvo od 2:0, ali je utisak da je sudija mogao bolje da iskontroliše dešavanja na terenu.

Nakon meča, Žarko Lazetić, trener TSC-a bio je krajnje suzdržan.

„Uvek dajem izjave, ali ovog puta ne bih. Da ne odem predaleko, izvinjavam se svima. Čestitam mojim momcima, teško je bilo večeras igrati ovde“, ostao je zagonetan Žarko Lazetić koji je „zaboravio“ da čestita i rivalu na „fer i korektnoj utakmici“ što su uobičajene fraze koje treneri obično koriste kad nemaju šta konkretnije da kažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari