Lazetić: Pred nama je pravi derbi u Novom Sadu 1foto Saša Đorđević

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da veruje da će predstojeći duel protiv Vojvodine biti pravi derbi i dodao da će njegova ekipa morati da bude na maksimalnom nivou ako želi dobar rezultat u Novom Sadu.“Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri. Iz utakmice u utakmicu su sve uspešniji. imaju kvalitetne individualce. Kompaktni su, dobri defanzivno i nema sumnje da je pred nama pravi derbi“, rekao je Lazetić, prenosi klub.

„Vojvodina je u uzlaznoj formi, plasirali su se u polufinale, a i mi smo u dobrom momentu, tako da će meč biti sjajan. Voleo bih da što veći broj navijača dođe da odgleda duel dva vrhunska tima u dobrom ambijentu i sjajnoj atmosferi Karađorđa“, dodao je on.

Fudbaleri TSC-a gostuju sutra ekipi Vojvodine, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

TSC je treći na tabeli domaćeg šampionata sa 60 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa 47.

„Svesni smo da je Vojvodina na domaćem terenu uvek veliki izazov i da moramo biti spremni. Protiv Čukaričkog jesmo bili dominantni ali ne i konkretni u samoj završnici. Sada smo radili na detaljima po pitanju ofanzive, a pred Vojvodinu je uvek važno ozbiljno se pozabaviti i defanzivom“, rekao je Lazetić.

„U svakom slučaju, moji momci su izvanredno trenirali, što je meni veoma važno, a što celoj ekipi daje samopouzdanje. Spremni smo i svesni da moramo biti na maksimalnom nivou ako želimo dobar rezultat u Novom Sadu“, dodao je on.

Lazetić je naveo da za ovu utakmicu ne može da računa na povređene Ćalušića, Kuveljića i Mirčevskog.

„Osim njih, svi ostali treniraju dobro, a ovog puta nemamo probleme ni sa kartonima. Imamo mnogo igrača koji zaslužuju da uđu u igru i zato smo stalno na slatkom mukama. Iz utakmice u utakmicu menjamo postavu i biramo pojedince za koje smatramo da mogu da donesu rezultat“, rekao je Lazetić.

„Ove nedelje mi posao oko motivacije olakšava činjenica da mnogi naši igrači žive u Novom Sadu i da postoji određeni lokalni rivalitet sa protivničkim fudbalerima, tako da će sigurno biti ekstra motivisani“, zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari