Lazetić: Sada će svi pričati o kiksu Partizana i da je izgubio titulu u trećem kolu 1Žarko Lazetić Foto: Beta/Branislav Božić

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je večeras da je za njegovu ekipu velika stvar uzeti bod Partizanu u Beogradu i dodao kako će „sada svi pričati kako su crno-beli izgubili titulu u trećem kolu“ Super lige Srbije.

„Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su izgubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da bude…“, rekao je Lazetić za TV Arena sport posle utakmice.

Upitan na šta konkretno misli, Lazetić je kratko rekao: „Da me ne kazne“.

Fudbaleri Partizana i TSC-a odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

„Nažalost, sada će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula izgubljena u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega, gde smo mi imali svoje šanse, Partizan svoje. Velika je tenzija, vidim da su svi kao da je kraj sveta, a tek je počelo“, rekao je Lazetić.

Lazetić je istakao i da se nada da će u „nekom trenutku prestati da se priča ko je čiji“.

„Ja Partizanu želim sve najbolje, ali mi smo TSC. Naš predsednik je bio ovde u upravi, ali mi igramo svaku utakmicu ovako, ne izlazimo sa mladim igračima, ne odmaramo golmane i stavljamo klince, nego igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo. Kome god to smeta, to je veliki problem za nas sve zajedno“, rekao je Lazetić.

On je naveo da je njegov tim u drugom poluvremenu „malo izgubio snagu“, ali i da ih je kvalitet Partizana naterao da se brane.

„Mislim da je bila dobra utakmica, falili su golovi da bude potpuni užitak“, naveo je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a će u narednom kolu domećeg šampionata u goste niškom Radničkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari