Lekovi za pumpanje poremećene pažnje

TEMA danas: Da li dozvola za korišćenje zabranjenih supstanci omogućava zloupotrebe

Ostavite komentar


  1. ako doping sluzi za povecanje snage i izdrzljivosti, ne mogu sportisti koji koriste ta sredstav cak i u terapeutske svrhe da se takmice sa onima koji ta sredstva ne koriste jer su automatski u prednosti. prema tome ako treba neko da se leci ne moze istovremeno da se takmici ili se mora dozvoliti i ostalima da koriste ta sredstva kako bi bili ravnopravni. mislim da se ovde radi o teskoj kompromitacioji te agencije koja uglavnom sluzi amerikancima, sto je i pokazala, jer je suspendovala atleticare rusije od kojih vecini nikada nije dokazan i najmanji promil koristenja nedozvoljenih sredstava. potrebno je raditi a ukidanju ove agencije jer je u sluzbi amerike.

  2. Najzad se pojavio stručno utemeljen tekst o dopingu i zabranjenim supstancama za sportiste. Jedino je nerazumljiv naslov, jer lekovi za p u m p a nj e pažnje nigde ne postoje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.