Majami: Poraz Đokovića od Pera

Ostavite komentar


  1. e moj dokovicu ti mozes jos da igras protiv jelene u dvoristu. nemoj vise da se brukas. krckaj polako lovu koju si zaradio. nema vise.

  2. A predlagali smo ga za Predsednika Srbije… Covek nije kriv, niposto, vec to govori kakve smo mi zamlate, da lutamo ko guske u magli..

    1. Koji „mi“ smo ga predlagali za predsednika?
      Što čovek dobro prebacuje lopticu sa jednog kraja na drugi ne kvalifikuje ga za vođenje države.
      Mada, znajući mentalitet, verovatno će biti nešto kao Divac, predsednik ovog ili onog sportskog nečega.
      Osim, naravno ako mu žena ne počini neko nepočinstvo pa mora da beži u svet.

  3. Potpuno si u pravu kada kažeš da si zamlata. Nole je legenda, samo neispunjeni ljudi se raduju njegovom neuspehu. Napred Nole Srbija je uz tebe. Ovi zavidnu neka preskoce da komentarišu i pitanje za njih u čemu su to oni 13. na svetu

  4. Obožavam ga, ovakvog. Ne treba meni ikona, već živ čovek, sa svim pripadajućim vrlinama i manama. Kao takav, interesantniji mi je od svih, ne samo vrhunskih tenisera, već sportista uopšte.

  5. Nole, napred. Vratićeš se . Učinio si mnogo za Srbiju a ona ništa za tebe i sada te još pljuju. Kakav narod. Napred Nole, ne kloni, treniraj i vrati se jer si NAJVEĆI sportista i čovek koga je Srbija iznedrila. IDEMOOO

  6. Ko nije, i neće nikada biti prvi, već iz zadnjih redova najrevnosnije kritikuje Novaka, čini to i iz sebi nerazumljivih razloga… Novak i ovim, sveukupnim problemima, prilazi i kao pravi sportista i kao dokazana ličnost. Oduvek sam navijač Federera, sem kada igra sa Novakom, jer Nole činjenično jeste čovek i igrač za svako poštovanje i u njegov povratak verujem i želim mu što pre povratak na tron. Radi njega.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.