Mandžukić: Bili smo kao lavovi, tako ćemo i u finalu

Ostavite komentar


  1. BRAVO momci!!Svim srcem navijam za HRVATSKU,ili bolje reci,da je bilo koja ex YU Republika postigla ovakav uspeh,bio bih radostan,bez obzira na nacionalnost!!!MORAMO biti svetski prvaci!Lepa vest za sve ljude sa ovih prostora!

  2. Nešto ne mogu da se setim kad je servia igrala u finalu svetskog prvenstva??

  3. Mi smo ipak mentalno opamećeni, napredniji. Verovatno što se osećamo poraženim u ratu sa Hrvatima. Ma da je istina da je naš vođa bio luđi pa je naredio da se Srbi povuku iz Krajine, da bi ih Hrvati gađali dok oni putuju prema Srbiji. No, istina je da “svaki poraz nas vraća i nizine istinitog i čistog” (M. Danojlić). Naši nogometaši nisu imali podstrek četničke mržnje kao što to imaju hrvatski u tamnim odorama ustaških sportaša, kakve su nosili i nemački nacisti. Inače, da su hteli da trče kao poludeli po terenu siguno bi uspeli da se kvalifikuju među 16, što bi bila teška tragedija za pametne u Srbiji. Jer bi ova primitivna vlast slavila do zlaboga, a pametni produžili da pate. Upravo tako sada pate pametni u Hrvatskoj dok proustaška vlast sa svojim simpatizerima luduju od radosti. Eno i ono čudo od igrača, mali Modrić dete Srpkinje, izjavio je uoči sinočne utakmice:”Večeras ne samo da igramo za pobjedu već i za majke Srebrenice.”

    1. E moj Kosovac, to što ti pišeš nema veze sa stvarnošču. Kave to veze ima s nogometom i sportom uopće. Znaš za onu – oprostite mu je ne zna što čini (govori). Trebao bi biti sporski korektan, jer to što pišeš ne služi ti na čast.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.