Marej trijumfovao u Parizu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ajd i ja nešto da kažem.
    Pre godinu dana sam naveo da je stari novi Marej ostao glavna pretnja Novaku i bio u pravu. Spomenu sam, tad, Nišikorija da preti iz senke i, kao mladu nadu, Bornu Ćorića. Kei je peti igrač sveta, a Borna se još uvek traži, mlad je. Spomenuo sam i da je ispred Novaka livada, međutim, ispostavilo je ona ispred obojice, podjednako. Naravno, nisam očekivao emotivne probleme, već se plašio samo fizičkih povreda. Pražnjenje je, ispostavilo se, moralo da dođe što potvrđuju i njegovi najveći rivali Rodžer, Rafa, Sten. Tempo je bio, isuviše, žestok, iscrpljujući. Verujem, ipak, da će Đoković tokom 2017. godine uspeti da zadrži drugu poziciju i osvojanjem po dva gren slem i masters turnira što je dovoljno. Zna on zašto i šta treba da uradi kao i uvek do sada. Živa legenda.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sport

Jagodić Kuridža: Bili smo mekani u većem delu utakmice 7

Jagodić Kuridža: Bili smo mekani u većem delu utakmice

Protiv Letonije je bio jedan od junaka pobede na startu kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2023. (101:100) međutim u duelu sa Belgijom Marko Jagodić Kuridža nije uspeo, prevashodno, da napravi razliku na niskom postu.

Naslovna strana

29. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.