Martinov het-trik za Mihailovo lečenje: Najbolji igrač 11. kola Mozzart Bet Superlige donirao 50.000 dinara 1Foto: Mozzart / Promo

Tri pogotka Martina Mirčevskog u meču sa Kolubarom donela su makedonskom napadaču titulu najboljeg igrača 11. kola Mozzart Bet Superlige.

Ujedno je postao i prvi igrač u istoriji TSC-a koji je postigao het-trik u najjačem rangu srpskog fudbala. Osim epiteta najbolji igrač kola Mirčevski je od kompanije Mozzart dobio nagradu od 50.000 dinara koju je prosledio za lečenje Mihaila Kneževića koji je početkom godine oboleo od akutne limfoblastne leukemije.

Odmah je započeto lečenje u UDK Tiršova. Svaku hemioterapiju Mihailo je teško podnosio. Nakon drugog ciklusa dobio je sepsu kao i akutni pankreatitis gde se borio za život. Konzilijum lekara je odlučio da je Mihailu hitno potrebna transplantacija matičnim ćelijama u inostranstvu.

“Humanitarni deo Mozzart Bet Superlige je posebna motivacija jer mogu da pomognem ljudima kojima je to potrebno, ovog puta je to Mihailo i iskreno se nadam se će iz svoje borbe izaći kao pobednik. Svakako hvala na ovako lepom priznanju koje je stiglo na moju adresu. Video sam da je i Rikardo imao odličnu partiju pa sam se iznenadio kad sam saznao da sam ipak ja igrač kola. Nagradili ste me za moj prvi het-trik i za prvi het-trik mog kluba TSC-a i to me posebno raduje. Verujem da ovo neće biti moji poslednji golovi. Mozzart Bet Superliga je vrlo inspirativno takmičenje, koje me motiviše da dajem maksimum”, istakao je Mirčevski.

Plaketu i ček koji je Mirčevski prosledio za lečenje Mihaila uručio je predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe, a najbolji igrač te runde dobija priliku da pomenutu sumu opredeli za ustanovu za koju smatra da joj je pomoć najpotrebnija.

Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi sve gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari