Mbape na televiziji bira između PSŽ-a i Reala 1EPA-EFE/Mohammed Badra

Saga o fudbalskoj budućnosti Francuza biće završena na „malim ekranima“.

Kilijan Mbape odlučio je da zadnjeg dana ove sednice konačno saopšti odluku gde nastavlja fudbalsku karijeru i to tako što će je izgovoriti uživo, u emisiji na „Telefutu“.

Dve solucije se čine najrealnijim, a to su transfer u madrdski Real, za koji od malena navija i koji ga već duže vreme hoće u svojim redovima, odnosno ostanak u Pari Sen Žermenu.

U oba slučaja za veći novac od onog koji trenutno zarađuje, mada je mladi golgeter već među najplaćenijima na svetu u svojoj branši, ali nije isključeno da Mančester siti „ukliza“ u zadnjem trenutku, jer malo ko još može „dovoljno“ da plati reprezentativca Francuske.

Dvadesetrogodišnji ofanzivac u klub iz Pariza stigao je 2018. godine iz Monaka i sa Svecima osvojio više trofeja, ne i titulu Lige šampiona, zbog koje su bogati azijski vlasnici uložili enormne svote novca u igrački kadar i struku.

Inače, Mbapeovo obraćanje putem „malih ekrana“ nije inovacija, jer je isto napravio i čuveni američki košarkaš Lebron Džejms 2010. godine, kada je na ESPN- objavio da napušta Klivlend i prelazi u Majami.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari