Mediji: Nikola Jokić neće nastupiti za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Ostavite komentar


  1. Šta reći? Velike, preumorne zvezde, kojima reprezentativni dres znači manje od njihovog slobodnog vremena i odmora. Ništa momci, hvala za sve do sada učinjeno. Razumemo vas, ovo se ne plaća. Dobro zdravlje vam želim i puno uspeha u karijeri. Što se mene tiče, ubuduće me ne zanimate. Delete!

  2. Jokiću Srbine, Srbija je uz tebe, patrioto jedan, tako se voli svoja zemlja i reprezentacija.

  3. Posle noleta, neću niti ovoga više da gledam !!!
    Ostaće nam stranci koje skupo plaćamo …

  4. Svo postovanje za sve srpske kosarkase. Ako niste u mogucnosti sada, bicete sledeci put.

  5. Covek je potpisao novi ugovor na 270milona dolara,sta mu je potrebno da igra za reprezentaciju i da se samo bruka a da mora Jos da se slika sa predsednikom Srbije.

  6. Pesic 74 godine, idi covece pecaj ribu,gledaj unucad ,bio si selektor i pokazao kako vodis ekipu.

  7. Bravo za Nikolu Jokića, mudar i profesionalan potez kao i uvek. Čovek je profesionalac i neće da ima posla sa amaterima i foliranti a da bi hranio nacionalističku maniju.

  8. U čemu je onda razlika između njega i bilo kog američkog košarkaša ako ne igra za Srbiju. Nema razlike. Jedino što je ovaj slučajni srbin.

  9. Па шта сте очекивали… па и то је бизнис…само ми Срби очекујемо нешто али овде је лични став и интерес испред свега. Толико о томе… Живела Србија.

  10. Od ,,velikih“ svetskih igraca Srbija nikakve koristi od njih. Pareparepare

  11. Pametan dečko! Da ne bi slušao ove Vučićeve ublehe, Danilovića i Pešića?! Što dalje od Balkana, gde te pljuje svaki papak radikal.

  12. Imam dva sina za čije treninge i takmičenja izdvajam pozamašnu sumu novca jer nema ništa više džaba (kao u moje vreme).
    Ako uspeju uspeli su zahvaljujući samo porodici,država Srbija ne pomaže omladinu.
    Šta mislite hoće igrati za reprezentaciju?

  13. Možemo i bez njega,samo da posluži zdravlje one koji žele. Ne vredi na silu,samo je mogao odavno da kaže. Ne treba nikog moliti.

  14. Poštovao bih kada bi naveo valjan razlog, tipa:
    „Ko da igra kada KSS upravlja SNS“,
    Ili nešto slično…

  15. Mudar ti je tata kad takve komentare postujes. U mojoj raji ovakve ko Jokic zovu papak(šupak). Uzeo lovu i razocarao naciju, fuj.

  16. Jeste velik, ali nikad neće biti i najveći
    Potreban si Srbiji,Srbija zove, i tebe i kompaniju
    Sve ovo ukazuje na pogrešno vodjenje reprezentacije

  17. Može i bez onih koji neće, a očekuje se da hoće. Odmah Pozvati Tea i Bobija… Ništa slabiji biti nećemo, a oni uvek hoće da „pogonu“ za dres Srbije..

  18. Pametan , u potpunisti ga podrzavam.ova zemlja bi da koristi mnogo a neulaze nista, i sa kim da igra , i na kraju da se nervira zbog debila.,

  19. Niko nije ni mislio da ce jokic igrati za srbiju.svi clanovi porodice su jako problematicni,a vi pisete idilicno.raspitajte se malo po somboru,a ne samo komsije koje nesmeju da zucnu.

  20. Podrška Jokiću i svima koji razumeju njegov stav.
    Onima drugima … ništa, možda shvatite nekada.

  21. Ja ne kapiram one sto ga kritikuju. Kakva bre reprezentacija i Srbija. Rasprodali su sve, ubice slobodno setaju ulicama, svaki drugi stranacki mafijas. I za koga da igra? Pametnom je ocigledno da prvo moraju promene desetogodisnje pa potom da se ponovo srce daje na teren.

  22. Na ovo može da se gleda i malo drugačije, kao na regrutaciju, ili mobilizaciju. Ko se ne odazove pozivu svoje zemlje mora da trpi sankcije.

  23. Obzirom na visinu njegovog ugovora čisto sumnjam da ga Denver pušta na SP. A i osiguranje bi bilo pozamašno

  24. Očekivano, a opet na neki način razočaravajuće- Jokeru, to je reprezentacija, da li postoji nešto veće od toga? P. S. Postoji 270 mil usd

  25. Ova odluka dotičnog,vređa moje patriotske osećaje.To što je dizel na pumpi suludih 187din,i što su cene otišle u nebo,ne zabrinjava me toliko,koliko me pogađa to što Jokić ne igra za Srbiju.

  26. Kamo sreće da svi reprezentativci u svim sportovima odbiju da igraju dok je ovako stanje u zemlji ali nikada se to neće desiti jer mnogi od njih su podržavaoci ovih degeneričnih nakaza.

  27. Ovog lika treba zabraniti na svim televizijama u Srbiji. Pa on samo sto iz frizidera ne izlazi koliko ga nasi reklamiraju. A on ovako vraca svom narodu. Katastrofa si i odvratan. Zabraniti mu ulazak u Srbiju. Stidi se svog porekla.

  28. Срамота. Ми те славимо и дичимо се тобом. А ти хоп па у позадину…

  29. @Ljube ti brukaš sebe sa ovakvim nadimkom i sramotiš Srbiju. Dal nisi možda iz lipe naše?

  30. Ma ja razumem čoveka. On je u fazonu da radi samo ono što mora i ono što voli. Reprezentaciju ne voli i ne mora da igra. Možda je i bolje nego da dođe i igra sa 30% mogućnosti.

  31. Podrška Jokiću. Iskreno, voleo bih da svi odbiju nastupe pod tom zastavom dok prveo ave ne stane, pa počnemo ponovo. Ovi su mi ogadili i zemlju i zastavu. Ne mogu više da navijam za Srbiju.

  32. A neće ni Mirotić u Partizan. Ma ljudi moji ko jos ne bi igrao kod nas,a sistem funkcionise

  33. Nije u treningu. Sta treba, da figurira i povredi se. E onda bi bio heroj. Ovde MORAS da propadnes i da si slepac, da te zale onda si po njihovoj meri. Kapa dole najboljem kosarkasu danasnjice. A mi narode da shvatimo ne ZIVI se od sporta i tudjih para nego od svog rada.

  34. Hajde molim vas,pljujete ga isto kao Đokovica. Kad vam Dokovic dade pare za nešto onda bravo Srbendo. A kad vam se cefne pljuvacina. Što to Jokicu treba. Jel vam nešto dužan? Srpska posla.

  35. Bravo Jokicu,sa cim su te zaduzili? Da im daješ pare onda bravo Srbendo. Uči se od Đokovica.Njima nikad dosta. Srbija je to.

  36. Bez reci. Toliko podrske dobija iz Srbije i ne igea za svoju zemlju. Eto koliko je voli. BOGDAN je jedan jedini kralj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.