Mediji prenose da je Kokeza priveden na informativni razgovor

Ostavite komentar


  1. Sve su to dimne bombe da se prikrije deo snimaka telefonskih razgovora Vučića koje je Hrkalovićka dala Izraelcima (i Amerima) tokom svog, jelte, turističkog boravka u Izraelu, i što sada Izraelci i Ameri zavrću uši Vučiću samo tako. Eto gde dokle smo dogurali. Da sudbina Kosmeta zavisi od isdržljivosti Vučićevih ušiju tj. njegove sposobnosti da se sa Amerima nagodi po sistemu vi moje uši meni a ja Kosovo vama. Ne kapira Vučić da kada mu vrate uši da će onda početi da uvrću nešto drugo – a onda ode i Bujanovačka kotlina, Sandžak, i tako to.

  2. Neće tog bosanskog kriminalca niko da hapsi na duže -jednostavno previše zna o mnogim muvanjima, korupciji, „mlaćenju“ para i sl. od sebe samoga pa do vrha države! Kako je jednom rekao bivši direktor policije u BG Veljović za ove na vlasti: neće niko mene da dira,‚znaju dobro svi oni šta ja imam u fijoci! I zasta tako je i bilo- umesto u ćorku zbog više kuća koje je tobože sagradio od svoje plate, postao je savetnik kod Vučića. Savetuje -i ćuti! Tako će biti i sa Kokezom- muljaće i dalje i ćutaće! Važno je da u podeli plena ne izostavi one koji se inače ne izostavljaju! Tako je- od vodiča magarca za slikanje dece turista na Budvanskoj plaži dogurao i do predsednika fudbalskog saveza Srbije, određivača koji će mafijaši da čuvaju red u kojoj kafani ili kafiću itd. Jadna smo ti mi država kada svaki dođoš u BG može da se nekažnjeno bavi kriminalom- i što je najtragičnije očigledno uz znanje i podršku policije, BIE i vrha vlasti!

    1. U prvu si sve .samo dodjoš???
      Sto više pobediš provinciju u sebi toliko ćeš biti bolji čovek.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.