Mediji prenose da je Kokeza priveden na informativni razgovor 1Foto: STARSPORT

Predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden je jutros na razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, na Makiš, prenosi više beogradskih medija.

Kokeza bi trebalo da da izjavu u svojstvu građanina, te taj razgovor može da traje najduže četiri sata, javlja N1.

Kako navode, posle toga ispitani se ili pušta kao slobodni građanin, ili se po nalogu tužioca postupak vodi dalje.

N1 podseća da su se prethodnih dana u medijima pojavile informacije da je tokom saslušanja Aleksandar Kajmaković rekao da mu je „za obezbeđenje Kokeza preporučio grupu Veljka Belivuka“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Mediji prenose da je Kokeza priveden na informativni razgovor”

  1. Sve su to dimne bombe da se prikrije deo snimaka telefonskih razgovora Vučića koje je Hrkalovićka dala Izraelcima (i Amerima) tokom svog, jelte, turističkog boravka u Izraelu, i što sada Izraelci i Ameri zavrću uši Vučiću samo tako. Eto gde dokle smo dogurali. Da sudbina Kosmeta zavisi od isdržljivosti Vučićevih ušiju tj. njegove sposobnosti da se sa Amerima nagodi po sistemu vi moje uši meni a ja Kosovo vama. Ne kapira Vučić da kada mu vrate uši da će onda početi da uvrću nešto drugo – a onda ode i Bujanovačka kotlina, Sandžak, i tako to.

  2. Neće tog bosanskog kriminalca niko da hapsi na duže -jednostavno previše zna o mnogim muvanjima, korupciji, „mlaćenju“ para i sl. od sebe samoga pa do vrha države! Kako je jednom rekao bivši direktor policije u BG Veljović za ove na vlasti: neće niko mene da dira,‚znaju dobro svi oni šta ja imam u fijoci! I zasta tako je i bilo- umesto u ćorku zbog više kuća koje je tobože sagradio od svoje plate, postao je savetnik kod Vučića. Savetuje -i ćuti! Tako će biti i sa Kokezom- muljaće i dalje i ćutaće! Važno je da u podeli plena ne izostavi one koji se inače ne izostavljaju! Tako je- od vodiča magarca za slikanje dece turista na Budvanskoj plaži dogurao i do predsednika fudbalskog saveza Srbije, određivača koji će mafijaši da čuvaju red u kojoj kafani ili kafiću itd. Jadna smo ti mi država kada svaki dođoš u BG može da se nekažnjeno bavi kriminalom- i što je najtragičnije očigledno uz znanje i podršku policije, BIE i vrha vlasti!

    • U prvu si sve .samo dodjoš???
      Sto više pobediš provinciju u sebi toliko ćeš biti bolji čovek.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.