Međunarodni kamp za devojčice u badmintonu 1

Osmo izdaje Girls Project – Serbia 2018 biće održano u Hali “Jezero” u Kragujevcu od 5. do 10. avgusta, a okupiće preko 25 najtalentovanijih igračica i trenere iz Danske, Austrije, Mađarske, Rumunije, Slovačke, Bugarske i naravno Srbije.

Na ovogodišnjem Međunarodnom kampu za devojčice uzrasta do 15 godina, koji je deo regionalnog razvojnog projekta Evropske badminton konfederacije, Srbiju će predstavljati takmičarke Anđela Vitman, Sanja Perić, Nina Bogdanović i Čarna Mihajlović i treneri Marija Bulatović i Andreja Todorović. Glavni trener biće Tina Ridl iz Austrije i njen prvi asistenti Debi Linč iz Danske i Korina Dan iz Rumunije. NJih tri će u saradnji sa ostalim trenerima kroz intenzivne trening sesije pokušati da prenesu bogato međunarodno iskustvo na učesnice Kampa, koji realizuje Badminton klub Ravens KG uz podršku Badminton saveza Srbije i Grada Kragujevca.

Kao i prethodnih i ove godine Mađunarodni trening kamp u Kragujevcu će krasiti izuzetno bogat socijalni program koji doprinosi uspostavljanju novih prijateljstava između budućih rivalki na terenima kao i produbljivanju saradnje našeg nacionalnog saveza sa ostalim zemljama učesnicama. Organizaciju kampa podržali su i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, “STEFAN d.o.o”, “TOMEX catering”, Hala „Jezero“, “PRIZMA” Kragujevac i Projekat “Zdravo leto u Kragujevcu”, kazao je Andreja Todorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari