Mega dočekuje Partizan u derbiju Grupe B Superlige Srbije 1Foto: Mega I. Veselinov

Košarkaši Mege danas u hali „Mega Factory“ dočekuju Partizan u okviru 6. kola Super lige.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su vezali četiri pobede nakon ubedljivog poraza u prvom kolu od crno-belih (69:102), i sada kompletniji žele da poprave utisak.

Trener Mege Dejan Milojević je istakao da njegova ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje Partizan.

– Partizan je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih u 1. kolu, na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo – rekao je Milojević.

Krilni centar Mege Stefan Fundić je istakao da je potrebno da njegova ekipa nastavi sa igrama i pristupom kao u prethodnim mečevima.

– U odličnom ritmu posle četiri vezane pobede dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetan tim. Moramo pre svega da budemo agresivni u odbrani i da pokušamo da uvedemo Partizan u ritam koji nama odgovara. Sigurno je da su dobro motivisani i da će želeti da pobedom protiv nas potvrde prvo mesto u grupi. Verujem da ćemo imati šansu da iznenadimo Partizan i zabeležimo pobedu na domaćem terenu – smatra Fundić.

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri očekuje drugačiju utakmicu u odnosu na onu u prvom kolu.

– Mega će biti kompletnija i verujem da će se truditi da odigraju čvrsto i agresivno po čitavom terenu. Sa naše strane, mi moramo pokazati visok nivo igre i koncentracije u odbrani i napadu, ako želimo da dođemo do nove pobede – rekao je Trinkijeri.

Utakmica u dvorani „Mega Factory“ počinje u 17.30 i prenosi je TV Arena Sport 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari