Mekinro, zbog Đokovića, ljut na francusku publiku 1EPA-EFE/LUKAS COCH

Nekada trofejni američki teniser ošto kritikuje ponašanje nemalog dela navijača prema prvom reketu sveta tokom Rolan Garosa.

Kako je odmicao grend slem u Parizu, Novak Đoković je sve više i češće bio meta zvižduka i drugih protesta ljudi sa tribina, što je baš razljutilo Džona Mekinroa.

„Zaista je sumanuto. Čovek je velikan našeg sporta, izlazi na teren da igra jedan od najvećih mečeva. Meč koji verovatno nikada više na ovom terenu neće imati priliku da gledaju. Dajte!

Zaista nije fer i moram to da kažem. To je čovek koji je toliko puta limunade pretvarao u limunove, više nego iko ikada u istoriji tenisa. Ako mislite da ga ovo ne pogađa, vi niste normalni.

Da, on jeste toliko mentalno jak da može da na neki svoj način kanališe bes i frustraciju i da pređe preko onoga što oseća sa mnogo poštovanja i zaista to cenim kod njega“, poručio je osvajač brojnih turnira.

Novak Đoković je neprijateljsko raspoloženje francuskih ljubitelja tenisa najviše osetio u četvrtfinalnom porazu od Španca Rafaela Nadala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari