Meridian najveće kvote: Leverkuzen 1.95, Sautempton 2.10, Juventus 2.25, Real 1.80 1Foto: Beta/AP/Matthias Balk

Nigde nećete naći veće kvote

Završnice najjačih liga donose nam mnogo uzbuženja, ali to što je u negde rešeno pitanje šampiona ne znači da nećemo gledati vrhunski fudbal. Naprotiv, u Španiji je više nego zanimljivo, pošto favoriti očigledno “neće” titulu, a da li će im “pasti s neba” ostaje da vidimo.

Uzbudljivo je i u Nemačkoj, a takođe i u Italiji gde je sudbina Juventusa ozbiljno poljuljana. “Stara dama” je ostala bez titule, ne bori se ni za trofej Lige šampiona, a upitan je i nastup naredne sezone u eliti.

Sve u svemu, jasno je da nas čeka spektakl, a sve možete učiniti još uzbudljivijim ukoliko kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a dajemo vam predloge i kako možete da ga „potrošite“.

I ovog vikenda u Meridianu vas čekaju najveće kvote, pa vam u nastavku izdvajamo četiri utakmice koje bi trebalo da se nađu na vašim tiketima:

LEVERKUZEN – UNION BERLIN, KEC 1.95

(Subota 15:30)

Bajern jeste osigurao titulu, ali je u borbi za Evropu više nego zanimljivo. A, nju juri upravo Leverkuzen, koji će u 33. kolu Bundeslige ugostiti Union Berlin. Sudeći po tabeli, domaćin jeste favorit, ali nemojmo zaboraviti da je u prethondom susretu ipak slavio Berlin i to sa 1:0. Obe ekipe imaju probleme sa brojnim povredama, ali Bajer će morati da se potrudi da upiše tri boda ukoliko ima ozbiljne evropske namere.

SAUTEMPTON – FULAM, KEC 2.10

(Subota 16:00)

Na žalost svih domaćih ljubitelja fudbala, Aleksandra Mitrovića i Fulam naredne sezone nećemo gledati u Premijer ligi, osim ako popularni Mitar ne shvati da mu je mesto u ipak nekom ambicioznijem timu. Bilo kako bilo, sezona se mora završiti, a naredni Fulamov rival je Sautempton. Nema ova utakmica neki rezultatski značaj, domaćini su u sigurnoj zoni, ali s obzirom na sjajnu kvotu – vredi je ispratiti, zar ne?

Meridian najveće kvote: Leverkuzen 1.95, Sautempton 2.10, Juventus 2.25, Real 1.80 2
Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

JUVENTUS – INTER, KEC 2.25

(Subota 18:00)

U Italiji je već druga priča. Sve i da je jedna ekipa na prvoj, a druga na poslednjoj poziciji, duel Juventusa i Inter je uvek zanimljiv! Veliki derbi Italije i ovog puta donosi veliku tenziju. Dominacija “stare dame” u Italiji je prekinuta, Antonio Konte je već proslavio titulu, ali… Sigurno imaju mnogo motivacije da skinu skalp posrnulom velikanu. Juventus se ove godine suočava sa brojnim problemima, možda čak i izbacivanjem iz Serije A, ali najpre mora da osigura Evropu naredne sezone. Da li će i uspeti – ostaje da vidimo.

ATLETIKO BILBAO – REAL MADRID, DVOJKA 1.80

(Nedelja 18:30)

Kada smo na samom početku rekli da Španci “neće” titulu mislili smo na brojne kikseve Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida. Sada Zinedin Zidan i njegova četa imaju novu priliku, a rival im je Atletiko Bilbao. Neki bi rekli da je to sigurna pobeda Madriđana, ali tako smo mislili i pre nekoliko dana, pa… Znamo svi kakvi su se rezultati ređali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari