Mijailović: Razgraničiti politiku i sport

Ostavite komentar


  1. 1-„Reprezentaciji Kosova u karateu nije dozvoljeno da udju u Srbiju. Kosovski sportisti trebalo je da učestvuju na Evropskom prvenstvu u karateu koje se održava u Novom Sadu, od 10. do 13. maja 2018.“ 2-„Odluka Vlade Srbije je da zabrani održavanje kvalifikacionog tunira za ženske juniorske reprezentacije, na kome je bilo planirano da se sastanu Srbija i tzv. Kosovo u Kovilovu“.

  2. O ljudi bozji,za ste slepi i ne vidite?! Ili necete da vidite i verujete?! Kao prvo Kosovo nije “takozvano”, nije Pristina, i nije juzna Srpkska Pokrajina!!! Kosovo je realnost, nezavisna i suverena drzava na Balkanu,priznata od 116 UN drzava….
    Vracanjem kosarkasa Partizana Kosovo njije napravio presedan,vec to prva uradila Srbija!!!, i to vise puta.Ona nije dozvolila rukemtasicama da igraju u Srbiji,karateiste vracala sa granice,kao i umetnike koji bi trebali da izloze u Beogradu, i jos puno toga….ali niko u Sbiji nije hteo dacuje za to,…a sad, kad se kosarkasima Partizana nije omoguceno da igraju, i ucestvuju u proteste, odjednom se svi otrezneli!?
    Mediji su toliko otrovali javnost u Srbiji,da vi verujete sve sto one objave…nije sve crno kako one vole predstaviti situaciju na Kosovo!!One su instrument pogresne politike, a bogami i kriminaliteta koji se na veliko odvija u severni deo Kosova,a od koga samo gradjani najvise pate…!!!
    Meni je stvarno zao za Srpski narod na Kosovo (pogotovo na severu), koji je postao instument manipulacije rezima, jer im se ne dozvoljava integracija (mada to oni strasno hoce), i njihovo pravo ucesce u svim segmentima zivota na Kosovo,kao i realizacija njihovih prava,koja su im zagarantovana ustavom Kosova.
    Mozda nekome u Srbiji smeta sto Kosovo, svaki dan je sve jaca na unutrasnjem i medjunarodnom planu,ali sto pre se oslobodimo mrznje i medjusobnog ne – postovanja,pre cemo stvoriti realne uslove da svi na Kosovo zive u miru i dugotrajno susedstvo,vrednosti koje zapravo i EU promovise.

    1. Dobrim delom se slazem sa Vama, bas dobrim delom. Ali postoji razlika u tome sto bi kosovski sportisti dosli medju Srbe, a igraci Partizana su isli da daju podrsku svom narodu. Da su Albanci isli u recimo neko albansko selo u uzoj Srbiji da pruze podrsku Albancima, to bi bio slucaj poput ovog i cist fasizam, ali u ocima zapadnog sveta. Nas ludi mentalitet nam govori da je ovo sve normalno i nazalost mira ovde nece biti dok ne padnu kapitalisticke vlasti, kako srpske, tako i albanske, hrvatske, bosnjacke…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.