Mijatović o Realu: Probuđena zver 1.foto: Srdjan Stevanovic

Nekadašnji fudbaler i sportski direktor madridskog kluba oduševljen preokretom u revanšu polufinala Lige šampiona.

Ne malo navijača Reala napustilo je stadion pre 90. minuta druge utakmice sa Mančester sitijem, ne verujući da Benzema i društvo imaju vremena, znanja, sreće… da u to malo doigravanja nadoknade gol minusa u revanšu i gorko su se pokajali, jer su Kraljevići za nešto više od 60 sekundi dva puta matirali Građane i iznudili produžetke, a onda sa penala stigli do 3:1 i sa 6:5 u ukupnom skoru izbacili već viđenog finalistu LŠ.

„Zver se probudila posle Rodrigovog gola. I kada je probudite ne možete je zaustaviti. Neverovatno. Ludo. Ovo je šou“, izjavio je Predrag Mijatović za španske medije.

Real je u prethodnih 16 evropskih finala osvojio 13 titula, a sada je srušio tradiciju neprolaženja dalje u slučaju poraza u prvom meču polufinala.

„Ovi igrači pišu neku novu priču. Verujem u tim, ovo je neponovljivo. Ekipa može da radi šta hoće. Za 90 minuta su imali jedan šut u okvir, a posle gola se probudila zver. Nemam objašnjenje za ovo. To niko ne može da postigne. U osmini finala, četvrtfinalu, polufinalu…Ovo ludilo je neponovljivo. Nikad nisam doživeo ovako nešto. Mislim da smo retko gledali ovakvu simbiozu između navijača i tima“, poručio je heroj Reala iz 1998. godine, kada je baš gol reprezentativca bivše Jugoslavije doneo sedmi „ušati“ pehar na „Santijago Bernabeu“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari