Milan Borjan ne brani u Nišu 1Foto: Srđan Stevanović /Starsport

Nakon reprezentativne pauze, fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje gostovanje Radničkom u nastavku Superlige. Ne samo što će u očajnom terenu niškog Čaira imati možda i najvećeg protivnika, već će crveno-beli morati da se pomire sa činjenicom da u gradu na Nišavi neće moći da računaju na Milana Borjana. Njega će zameniti iskusni Zoran Popović.

Kao kapiten reprezentacije Kanade, Borjan je bio svedok duela u ponedeljak ujutro između Kanađana i Paname u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo posle kojeg se država „Javorovog lista“ plasirala na Mundijal kao prva u KONKAKAF zoni.

Meč je, za evropske prilike, odigran poprilično kasno u smislu da se Borjan neće vratiti na vreme i biti odmoran za tako važan meč crveno-belih u Nišu.

Umesto njega, gol Zvezde čuvaće Zoran Popović, dokazani golman kojem će meč u subotu biti sedmi ove sezone na kome će braniti za zvaničnog šampiona Srbije.

Povratak Milana Borjana među stative trebalo bi da bude sledeće srede u četvrtfinalu kupa, kada na stadion „Rajko Mitić“ dolazi TSC. Do plej-ofa i podele superligaške tabele na gornji i donji deo, crveno-beli će osim sa Nišlijama igrati i sa Kragujevčanima kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari