U najjačoj košarkaškoj ligi od naših internacionalaca jedino je Darko Miličić imao iole zapažen učinak, iako je njegov Memfis poražen od Finiksa. Bivši centar Hemofarma je protiv gorostasnog Šekila O*Nila ubeležio 15 poena, sedam skokova, dve ukradene lopte i jednu blokadu, ali to nije bilo dovoljno da „grizliji“ ostvare trijumf.

U najjačoj košarkaškoj ligi od naših internacionalaca jedino je Darko Miličić imao iole zapažen učinak, iako je njegov Memfis poražen od Finiksa. Bivši centar Hemofarma je protiv gorostasnog Šekila O*Nila ubeležio 15 poena, sedam skokova, dve ukradene lopte i jednu blokadu, ali to nije bilo dovoljno da „grizliji“ ostvare trijumf. Za razliku od centra Memfisa ostali naši predstavnici u NBA nisu se proslavili. Nenad Krstić je u porazu Nju Džersija od Orlanda učestvovao sa samo pet postignutih poena, dok Marko Jarić (Minesota) i Vladimir Radmanović (LA Lejkers) nisu uspeli da ostvare nikakav učinak.
Na opšte iznenađenje Majami je konačno uspeo da slavi i na svom parketu je ostvario trijumf nad ekipom Sakramenta. Hitu je ovo tek druga pobeda u poslednjih 28 mečeva.
REZULTATI: Majami – Sakramento 107:86, Nju Džersi – Orlando 92:102, Milvoki – Klivlend 105:102, Minesota – Juta 111:100, Memfis – Finiks 113:127, Hjuston – Vašington 94:69, Golden Stejt – Sijetl 105:99, LA Lejkers – Portland 96:83.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari