Milojević o penalima za Zvezdu u Bačkoj Topoli: Umoran sam od degutantnih priča da je neko ugrožen, a neko ne 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je zadovoljan zbog pobede crveno-belih u derbiju 23. kola fudbalske Superlige Srbije u Bačkoj Topoli protiv TSC (3:1).

Brinu ga, međutim, povrede tri igrača, jer su Dragović i Lučić prinudno morali van igre već u prvom poluvremenu, a Dragovićev saigrač u halfovskoj liniji Spajić potkraj utakmice.

 

„Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Dobro smo se spremili za utakmicu, a publika nas je svih 90 minuta bodrila. Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, odnosno ekipe koja je dobro vođena, ima sjajne pojedince i igra u fantastičnoj formi o čemu svedoče tri pobede u prethodnim kolima. Postalo je još teže kada su se pojavile ove povrede. Rekao sam igračima na poluvremenu da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter. Čuvali smo izmene do kraja, a opet utakmicu završili sa 10 igrača. Nadam se da stepen povreda nije veliki“, rekao je Milojević, a prenosi sajt Crvene zvezde.

Upitan je na konferenciji za medije da komentariše suđenje i priče da se Zvezda favorizuje, pogotovo jer su joj na tri poslednje utakmice penali dodeljeni pet puta.

„Vodi se taj rat da je neko ugrožen, a neko nije. Umoran sam od takvih priča. Nisam hteo ni ovde da pričam o tome, malo je degutantno. Mi imamo prvaka Afrike Krasoa, TSC odlične igrače kao što su Stojić, Jovanović…“

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari