Milorad Vučelić poražen i na terenu Zorana Gajića: Ministarstvo sporta potvrdilo predsedničku poziciju Ostoje Mijailovića u JSD Partizan 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Prvi čovek fudbalske sekcije izgubio još jednu važnu bitku sa kolegom iz košarkaškog kluba.

Predsednički izbori u Jugoslovenskom društvu Partizan održani su još 12. septembra, ali i dan danas dvojica ljudi sebe smatraju i zovu glavnokomandujućim.

Ostoja MIjailović je od strane svojih istomišljenika iz drugih klubova postavljen na mesto prvog čoveka kompletne crno-bele sportske familije, ali mu njegov prethodnik Milorad Vučelić i dalje to osporava.

Šta više, FK Partizan je podneo krivičnu prijavu protiv predsednika KK Partizan, a na isti način na tapetu su mu se našli i pojedinci iz Agencije za privredne registre i Vlade Srbije, označeni ili njegovi pomagači u, tvrde, neregularnoj registraciji Mijailovića u svojstvu punomoćnog zastupnika JSD Partizan u APR-u ili kao saradnici u, kako je objašnjeno, falsisifikovanju dokumenata i pečata, odnosno trgovini uticajem.

Sada je nadležna služba Ministarstva porta, na čijem čelu je od skora proslavljeni odbojkaški stručnjak Zoran Gajić, rekla šta ima o ovoj skandaloznoj svađi „dva oka u glavi“.

„Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu“, navedeno je u pomenutom rešenju.

Na potezu su sudski organi, a ako se desi da bivši visoki funkcioner Socijalističke partije doživi poraz i na tom polju veliko je pitanje da li će moći da izbegne vanredne mere u fudbalskoj sekciji, tj, smenu, o čemu je uticajni član vladajuće Srpske napredne stranke, sa druge strane „rova“, u nekoliko navrata, između redova, pričao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari