Milosavljev propustio EURO, sada je upitan za Svetsko prvenstvo 1EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Jedan od najboljih rukometnih golmana današnjice doživeo povredu ligamenta stopala.

Vest o narušenom zdravlju objavljena je na sajtu njegovog kluba, a izvori Fukse Berlina kažu da sigurno neće biti u timu za duel sa Gumersbahom, za šest dana u Bundesligi.

Kao i da je vrlo moguće da neće sa Srbijom učestvovati na Svetskom prvenstvu sledećeg meseca, jer je veliko pitanje da li će stići da se oporavi za takmičenje u Švedskoj i Poljskoj.

U dogovoru sa selektorom Tonijem Đeronom, Dejan Milosavljev bi svakako preskočio početak priprema Orlova, ovog vikenda u Staroj Pazovi, ali sada je pitanje da li će sa njima na SP.

Zbog zaraženosti koronom i strogih antikovid pravila na turniru u Mađarskoj propustio je prošlogodišnji je šampionat Evrope, a može da se desi da ne bude opet na raspolaganju španskom stručnjaku.

I to na još važnijem šampionatu, jer srpski rukometaši na takmičenju, koje kreće 11. januara, jure plasman koji će ih konačno odvesti na Olimpijske igre, u Parizu 2024. godine.

Osim Milosavljeva, Đerona je pozvao iskusnog i odličnog Vladimira Cuparu, kao i dvojicu mlađih golmana Milana Bomaštara i Todora Jandrića.

Srbija je na SP u grupi sa Nemačkom, Katarom i Alžirom, a za prva tri mesta u grupi i prolazak dalje boriće se u Katovicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari