Milutinov nema dilemu: Igram na Svetskom prvenstvu, već sam se javio Pešiću, Jokića podržati kako god da odluči 1Foto: EPA-EFE/ LUKAS BARTH-TUTTAS

Još koji dan i selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić će objavljivanjem spiska za Svetsko prvenstvo u Filipinima, Indoneziji i Japanu (25. avgust – 10. septembar) otkloniti sve nedoumice oko igrača na koje računa.

Centar Nikola Milutinov (28) dilemu nema, već se javio selektoru da ga obavesti da će mu se staviti na raspolaganje, a sad i može da se potpuno posveti državnom timu jer je završio posao u klupskoj karijeri – iz CSKA se posle tri godine vratio u Olimpijakos.

„Zaista želim da budem deo tima. Mislim da imamo kvalitet, ali to moramo da pokažemo na terenu. Imali smo kvalitet i prethodnih godina, ali nismo prošli onako kako smo očekivali. Nadam se da ovaj put možemo da napravimo nešto dobro“, priželjkuje Milutinov, koga je Pešić odabrao i za prošli Mundobasket u Kini 2019.

S velikom pažnjom se iščekuje odluka NBA zvezde Nikole Jokića, najzaslužnijeg za to što je Denver prvi put u svojoj istoriji postao šampion NBA lige.

„Moramo da mu damo još vremena, jer je zaista imao tešku sezonu. Štagod da odluči, moramo da cenimo ono što je uradio za naš narod. On je trenutno jedan od najboljih igrača na svetu – istakao je povratnik u Olimpijakos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari