Mirković: Ovde nema popravnog 1Foto: Starsport

Partizan je u nedelju remizirao sa subotičkim Spartakom (0:0) i sada ima čak devet bodova manje od lidera Crvene zvezde na tabeli Superlige, a danas ga čeka ozbiljan ispit u osmini finala Kupa Srbije, gostovanje Zemunu.

Trener crno-belih Zoran Mirković istakao je da utakmica ne dolazi baš u dobrom trenutku za njegov tim.

„Imali smo ‘falš’ korak u Kuli, očekivali pobedu, ali nismo je ostvarili i raspoloženje nam nije na najvišem nivou. Ipak, čeka nas Kup gde nema popravke i potrebna je maksimalna koncentracija“, rekao je Mirković.

Zbog operacije nosa Aleksandar Šćekić nije u konkurenciji za meč u Zemunu, dok se Rikardo Gomeš požalio na povredu prepona. Prema rečima Mirkovića, njegovi igrači moraju da se izbore sa pritiskom.

„Mi smo deo Partizana, velikog kluba, sa velikim pritiskom i mora sa njim da se nosi. Ko to ne može brzo ćemo se razići svi i to je realnost. Situacija nije prijatna, čak je lošija nego pre dva meseca što se tiče bodovne razlike. Ne možemo da kalkulišemo kad smo u minusu, već samo da igramo maksimalno. Za šta će to biti dovoljno i za koju poziciju, videćemo. Neke stvari ne zavise od nas, moramo sebe da gledamo“, zaključio je Mirković.

Parovi osmine finala

Zemun – Partizan

Budućnost Dobanovci – Radnički Niš

Borac – Napredak

Spartak – Mačva

Čukarički – Mladost

Vojvodina – Sinđelić

Javor – Radnik

Odloženo:

Crvena zvezda – TSC Bačka Topola

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari