Mrkela: Čekamo odgovor za Ada, Pavkov sigurno ostaje 1Zabrinutost: Mrkela i Terzić na stadionu u Tirani Foto: Starsport

Ohi je tokom januara i zvanično zaveden kao pojačanje; stigao je i Kristijan Pičini kao neko ko bi odmah mogao da zaigra na mestu desnog beka, kao i Nemanja Motika, koji je licenciran za nastavak Lige Evrope, uprkos tome što ima 19 godina i što je tek pristigao iz Bajerna. Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, smatra da postoje šanse da crveno-beli zaključe zimski prelazni rok dolaskom Edmunda Ada.

Mogućnost registrovanja novih igrača za Superligu postoji sve do 11. februara. Doduše, Zvezda je spisak licenciranih igrača morala da zaključi i kao definitivan pošalje u Nion, ali bi Edmund Ado mogao da predstavlja veliko pojačanje za prolećni deo domaćeg prvenstva.

Dejan Stanković silno želi zadnjeg veznog sa čijim se kvalitetima upoznao u dvomeču poslednjih kvalifikacija za Ligu šampiona. Ado je bio jedan od boljih igrača Šerifa, sa kojim se kasnije plasirao u grupnu fazu i uspeo, recimo, da pobedi jedan Real Madrid kod kuće.

Zvezda je imala veliku konkurenciju u Midtjilandu, međutim, nakon što su Danci odustali, Šerif nije ublažio zahteve u formi obeštećenja od dva miliona evra.

Crveno-beli su nastavili sa diplomatskim aktivnostima, posebno nakon što je Ado ispoljio jasnu želju da karijeru nastavi u crveno-belom dresu.

„Čekamo, to je odgovor“, kratak je bio Mrkela, poprilično rezervisan, svestan da je Šerif težak pregovarač.

Zvezda je nedanvo dobila dve ponude za transfer Milana Pavkova, međutim, crveno-beli ih nisu ni razmotrili, svesni da bi u tom slučaju ostali samo sa Ohijem kao klasičnim napadačem.

„Pavkov je izuzetno važan igrač za nas, potreban je Zvezdi u ovom trenutku. Neće ići nigde, licenciran je za Evropu, biće tu i verujem i dalje vrlo koristan za naš tim“, naveo je sportski direktor Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari