Mrkela: Vazura da kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu večitog derbija

Ostavite komentar


  1. Naravno da takve izjave ne priliče direktoru ozbiljnog kluba. Medjutim, niti je to ozbiljan klub, niti je taj dostojan bilo kakve funkcije ni u društvu ribolovaca.

    1. Нормално, Звезда је озбиљан клуб па је због тога постао државни пројекат који жари и пали по Европи.

  2. Sudija je sasvim korektno sudio meč, a to što kmeče iz oba tabora je samo slika i prilika naše fudbalske sadašnjosti i kulture zvaničnika oba kluba.

    1. Jos jedna cirkuska predstava ,,vecitih,, sticajem okolnosti na stadionu je bilo tacno onoliko navijaca koliko I zasluzuju.

  3. Bravo Mrkela!Ajde neka kaže som kad već ima saznanje ko je to zvao sudiju!Stvarno trio V-V-V vozi ove nesretnike samo tako!

  4. A ti Mito kao ne znas ko je zvao? Sve slikari naivci u Zvezdi. Od prepostenog Zvezdana do neobavestenog Mrkija.

  5. Kakav klub, takav direktor, takvi im i rezultati. Bravo Zvezdo, distanca bato da se odrzi ..Korona je 😀

  6. A jel’ moze neko da objavi sta su pretili igracima Zvezde Velja nevolja i Rebic ? Imate li hrabrosti da to objavite ?

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.