Mrkela: Vazura da kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu večitog derbija 1Zabrinutost: Mrkela i Terzić na stadionu u Tirani Foto: Starsport

 Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela pozvao je večeras generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru da kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu večitog derbija i naveo da su takve izjave alibi za neuspehe.

Partizan i Zvezda odigrali su danas nerešeno 1:1, u 163. „večitom“ derbiju, u 11. kolu Super lige Srbije.

Posle utakmice generalni direktor fudbalskog kluba Partizan i njegov kolega iz Crvene zvezde Zvezdan Terzić oštro su kritikovali suđenje sudije Novaka Simovića.

Vazura je rekao da je Partizanu oteta pobeda i da je pre penala dosuđen nepostojeći korner, a da je sudija Novak Simović „obavio svoj deo posla i da je u poluvremenu primio poziv koji se ne odbija“.

Na tu izjavu reagovao je Mrkela, koji je rekao da „Vazura zamajava narod i laže i svoje navijače.

„Treba da bude konkretan i kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu. Dosta je više tih pokvarenih izjava kojima pokušavaju da traže alibi za neuspehe. Tražimo da se Miloš Vazura javno izjasni šta znači ta izjava za medije da je neko u poluvremenu zvao sudiju. Ovakve paušalne izjave su nekorektne i ne priliče direktoru ozbiljnog kluba“, naveo je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari