Pomoćnik u stručnom štabu Svetislava Pešića o odsustvu Nikole Jokića iz reprezentacije Srbije: Znam kako se osećao, imao je pritisak sa obe strane, podržao sam ga

Ostavite komentar


  1. Tog jokića više ne pozivati da igra za reprezentaciju ma kako igrao u SAD. Tako neće više imati nikakav pritisak ni sa jedne strane (šta god to značilo), i najbolje je i za njega i za košarkašku reprezentaciju.

  2. Kakvi smaranje čoveka jaooo pa ostavite ljude na miru. Jel vi mislite da je neko u Lanadinplakao sto Jamal nije igro ? NBA je jedino bitno takmičenje ostalo je sve druga liga za severnu ameriku.

  3. Nikada ja ovo necu razumeti. Zasto to nasi ljudi rade. Podrzava Jokica. Motiv mi nije jasan za tako nesto. Zasto ubijati moral nekome ko hoce da igra moleci nekoga ko nece. Sta da kazu oni koji su nas obradovali. Ako se ovaj umirni pojavi na sledecem takmicenju ja otpadam. Samo pitam zasto to radimo.

  4. A od koga je to gospodin Jokić imao pritisak?koje su to strane i koji su razlozi za pritisak?možda bi mu se gospođa Ceca ljutila ako bi propustio njen koncert ?odbio je,kao što sami navoditi, četvrti put da igra za reprezentaciju i tu je kraj priče.Gospodin trener neka ga razume i podržava..ja ga niti razumem niti ga podržavam i mislim da na OI ne treba da ide iako je vrhunski košarkaš i mnogo vi značio za igru

  5. Po meni on je završio karijeru u reprezentaciji Srbije.
    Loš čovek , ima li neku fondaciju za pomoć kao ostali sportisti sa puno para ili pomažu drugima.Nema .
    Šta će on u Srbiji neka ide u Denver tamo mu je mesto.

  6. Znate li vi kakav je to pritisak kad se naroljaš ko svinja, zaustavljaš saobraćaj u gradu pa treba sakriti sramotu jer si sportista i idol dece? Briga njega za reprezentaciju a i nas za njega. Bolje zadnji bez Jokića, nego prvi s njim. Ima onih pravih koji će igrati za reprezentaciju, on je nije dostojan. Op

  7. Jokić je igrao i zadužio reprezentaciju i pre 2023. A za vas, kojima je pobeda reprezentacije samo izgovor da se napijete i dernjate, vas iovako niko ne šljivi 1%.

  8. Јокић је играч клупски,није за виши(репрезентативни )ниво,из простог разлога што на овом другом нивоу сви играју за све,а на клупском,сви играју за једног.Са њим и нисмо остварили неки успех.Он,због Пешића није се одазвао,али нам је свима,на неки начин учинио услугу.Дух репрезентације је битан,да нема негативне енергије.Покретачка енергија је био Алекса.Са Богданом,кони је вехзнски професионалац и пре свега квалитетан човек успех није могао да изостане.Наравно,хвала и за покретачку силу Борише Симанића.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.