Na vrhu tabele humanosti: Mozzart u finalu za SAM nagradu „Društveno odgovorna kompanija godine“ 1Foto: Promo

Uz dobro poznato ime regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću ravnopravno stoji i epitet lidera na polju humanosti koji kompanija Mozzart opravdava iz godine u godinu. Poslednja u nizu potvrda da je društveno odgovorni rad Mozzarta prepoznat ne samo u široj javnosti već i u okviru poslovne zajednice, stigla je u vidu vesti da se ova kompanija našla u finalu za prestižnu nagradu koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera, u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija godine“.

Samo tokom ove godine, uz Mozzartovu asistenciju pomoć je stigla na adrese brojnih pojedinaca, zdravstvenih i kulturnih ustanova, humanitarnih organizacija i udruženja, sportskih kolektiva… Ideje mladih startap timova lansirane su u univerzum, brojne preduzetnice su realizovale svoje biznis planove, različiti delovi Srbije dobili su obnovljene terene na kojima će stasavati budući košarkaški asovi, mnogobrojni amaterski klubovi zablistali su u novim dresovima, a na dobro poznatu listu Mozzart talenata upisali su se novi stipendisti koji uz podršku ove kompanije ostvaruju svoje snove.

Uz podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću brojni fudbaleri postigli su humanitarne pogotke, a domaći šampionat je, uz naziv Mozzart Bet Superliga, po prvi put dobio i društveno odgovorni karakter. U ekološke akcije Mozzarta rado su se uključivali i zaposleni, a kompanija je imala zapaženu ulogu i na polju kulture. Sa Beogradskim dramskim pozorištem potpisan je protokol o strateškoj saradnji, a osim podrške daskama koje život znače, Mozzart je imao značajnu rolu i na snimanju brojnih serija.

Proglašenje dobitnika SAM nagrada zakazano je za 13. decembar na SAM Gala večeri, najsvečanijem događaju u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, a kategorija „Društveno odgovorna kompanija godine“ ima poseban značaj jer odaje priznanje kompanijama koje su se istakle inicijativom i brigom za lokalnu i širu društvenu zajednicu. Bez obzira na konačni ishod na SAM „humanitarnoj tabeli“, kompanija Mozzart nastaviće da sprovodi svoj društveno odgovorni rad jer je najveća nagrada srećnije okuženje u kojem živimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.