Najbolji košarkaš Monaka odradio „noćni trening“ pred duel sa Crvenom zvezdom na poznatom beogradskom splavu (VIDEO) 1Majk Džejms. Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji košarkaš Monaka Majk Džejms proveo je veče pred utakmicu 19. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom na jednom beogradskom splavu.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi da Džejms nije odoleo čarima noćnog života u glavnom gradu Srbije, uprkos tome što njegov tim dan kasnije igra važnu utakmicu u Evroligi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Košarka na dlanu (@kosarkanadlanu)

Monako je pre dve sedmice gostovao Partizanu, a nakon meča u kojem je francuski klub doživeo poraz trener Saša Obradović nije bio zadovoljan partijom svog najboljeg igrača.

„To su stvari koje svi znamo, mi koji smo unutra. Nisu lake neke stvari za prihvatiti, posebno sa trenerske strane i nešto moraš da prihvatiš da bi bio tu“, rekao je tada Obradović.

Meč 19. kola Evrolige između Crvene zvezde i Monaka igra se večeras (19.00) u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a direktan televizijski prenos je na Sport klubu 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari