Nastavlja se Super liga, Partizan u Kragujevcu, Zvezda dočekuje Proleter 1Foto: Peđa Milosavljevic / STARSPORT

Utakmicama osmog kola danas se, posle reprezentativne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije – Partizan će gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će Crvena zvezda dočekati Proleter.

Osmo kolo domaćeg šampionata otvoriće danas od 16.55 fudbaleri Napretka i Radnika, dok će od 19.00 trenutno drugoplasirani TSC gostovati subotičkom Spartaku.

U subotu sa na programu tri utakmice, dve od 16.55 u kojima se sastaju Vojvodina i Metalac, odnosno Radnički 1923 i Partizan, dok će dan od 20.00 na stadionu „Rajko Mitić“ zatvoriti fudbaleri Crvene zvezde i Proletera.

Crno-beli u ovaj meč ulaze kao lideri šampionata sa maksimalnih 18 bodova iz šest odigranih utakmica, dok je kragujevački tim trenutno deseti na tabeli sa deset bodova manje.

Zvezda dočekuje Proleter sa 16 bodova na svom kontu iz šest mečeva i kao treća na tabeli, dok je tim iz Novog Sada 13. sa pet bodova.

I crno i crveno-beli će svakako želeti da nastave seriju pobedu i da u dobrom raspoloženju dočekaju evropske utakmice, ali i „večiti“ derbi koji se igra u narednom kolu.

Osmo kolo Super lige Srbije završava se u nedelju kada su na programu još tri utakmice.

Od 16.55 Kolubara će dočekati Novi Pazar, odnosno niški Radnički ekipu Voždovca, dok će od 19.00 Mladost ugostiti Čukarički i pokušati da upiše prve bodove u novoj sezoni.

Parovi osmog kola Super lige:

Danas:

Napredak – Radnik (16.55)
Spartak – TSC (19.00)

Subota:

Radnički 1923 – Partizan (16.00)
Vojvodina – Metalac (16.00)
Crvena zvezda – Proleter (20.00)

Nedelja:

Kolubara – Novi Pazar (16.55)
Radnički Niš . Voždovac (16.55)
Mladost – Čukarički (19.00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari