Nastavlja se Super liga, Zvezda igra u Surdulici, Partizan čeka Mačvu 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije nastavlja se za vikend utakmicama 13. kola, lider šampionata Crvena zvezda igra u Surdulici protiv Radnika, a Partizan dočekuje Mačvu.

Prva utakmica 13. kola igra se danas od 18 časova u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Bačku. Novosađani žele pobedu kako bi zadržali na drugo mesto na tabeli, a Bačka će pokušati da prekine niz loših rezultata i odlepi se iz donjeg dela tabele.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 15 časova igraju na gostovanju protiv Radnika i pokušaće da prekinu niz od dva remija u prvenstvu. Radnik u poslednje četiri utakmice ima tri pobede i remi i želi da nastavi dobar niz.

Zvezda u utakmicu ulazi posle sinoćnje pobede protiv Slovana od 5:1, u drugom kolu Lige Evropa. Crveno-beli su jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije, prvi su na tabeli sa 32 boda, dok je Radnik 15. sa 14 bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 17 časova na svom terenu protiv Mačve i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede u ligi. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od Radničkog u Nišu, a pre toga odigrali su nerešeno protiv Zvezde i Metalca.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je treća na tabeli sa 23 boda, tri manje od drugoplasirane Vojvodine i devet manje od vodeće Zvezde. Mačva je u nizu loših rezultata, poslednja je na tabeli sa pet bodova.

Čukarički će u subotu od 15 časova dočekati Novi Pazar i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede, dok će u isto vreme u Beogradu biti odigrane još dve utakmice – Voždovac će dočekati TSC, a Rad će igrati protiv Zlatibora.

U subotu od 13 časova Indjija će igrati na svom terenu protiv Metalca za treću pobedu u nizu.

U nedelju od 15 časova igraju se tri utakmice, Javor – Radnički, Mladost – Proleter i Napredak – Spartak.

Utakmice 13. kola Super lige Srbije:

Petak:

Vojvodina – Bačka (18.00)

Subota:

Indjija – Metalac (13.00)
Čukarički – Novi Pazar (15.00)
Voždovac – TSC (15.00)
Rad – Zlatibor (15.00)
Partizan – Mačva (17.00)

Nedelja:

Javor – Radnički (15.00)
Mladost – Proleter (15.00)
Napredak – Spartak (15.00)
Radnik – Crvena zvezda (15.00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari