Navijači skandirali Zumi dok se previjao od bolova: „Tako se tvoja mačka oseća“ (VIDEO) 1Kurt Zuma. Foto: EPA-EFE

Menadžer Vest Hema Dejvid Mojes uvrstio je Kurta Zumu u sastav koji je u utorak uveče pobedio Votford (1:0), ali navijači „čekićara“ pridružili su se pristalicama gostujućeg tima i zajednički su zviždali svaki put kad je defanzivac domaćih dodirnuo loptu.

Engleski mediji su veliki deo izveštaja sa ove utakmice posvetili reakciji publike sa tribina „London stadiona“ na snimak na kojem Zuma udara i šutira svoju mačku.

https://www.youtube.com/watch?v=tFyoboSHkAs&ab_channel=KorrectSportsTv%E2%9A%BD

 

Kada je posle jednog duela sa igračem Votforda Džošom Kingom Francuz ostao da leži na travi u svom kaznenom prostoru, previjajući se od bolova, pristalice gostujućeg tima skandirali su:

„Tako se tvoja mačka oseća.“

Takođe, navijači oba kluba skandirali su i „RSCPA“ (Kraljevsko društvo za prevenciju nasilja prema životinjama), skraćenicu imena najvećeg ostrvskog društva za zaštitu životinja, koje je, u saradnji sa policijom već pokrenulo istragu protiv 27-godišnjeg fudbalera.

 

„Želim da kažem da mi je veoma žao zbog svih koji su uznemireni ovim snimkom. Želim da vas uverim da su naše dve mačke sasvim dobro i zdrave. Voli ih i neguje cela naša porodica, a ovo je bio izolovan incident, koji se više neće ponoviti“, rekao je Zuma nakon što se snimak pojavio u medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari