Nejmar: Izlazim samo kad sutradan nemam trening 1Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Nejmar, osim što je vrhunski fudbaler, sportista je koji važi za popriličnog hedonistu. Poznate su njegove „navike“ da svake godine ima zdravstvene tegobe u periodu kada je čuveni karneval u Riju. Neko je ko često i sam pravi kućne žurke, međutim u nameri da opovrgne sva mišljenja da živi nesportskim životom iskren je bio u tvrdnji da izlazi samo kada ne trenira.

U intervjuu za Jutjub kanal „Fui Clear“ postavio je jedno retoričko pitanje: da li bi mogao da traje već 12 godina da vodi nesportski način života?

„Govorim o poštovanju. Ljudi pričaju: ’A, Nejmar ne vodi računa o sebi, Nejmar ovo, Nejmar ono’. Kako onda trajem 12 godina na vrhu ako ne pazim na sebe? To niko ne ume da mi objasni“, istakao je Nejmar.

Brazilski as je svestan svojih navika i potreba za noćnim provodom.

„Izlazim kad mogu, kad je moguće, kad znam da sutra nemam trening. Neću ni da prestanem. Šta je tu problem? Sudite o meni na osnovu onoga što radim na terenu. Kritikujte ako treba. Ali šta radim van terena…“požalio se Nejmar verovanto nesvestan činjenice da kao javna ličnost mora da vodi računa i o tome šta radi i kada je u „civilu“.

„Grešio sam. Mnogo toga bih promenio da mogu da vratim vreme. Ali zrelost polako stičeš. A ni sa 30 godina nisam potpuno sazreo“, iskren je fudbaler Pari Sen Žermena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari