Nejpir uskoro stiže u Zvezdu 1Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Crvena zvezda bi vrlo brzo mogla da dobije pojačanje sa NBA renomeom.

Naime, Sport Klub je najavio da Zvezda želi Šabaza Nejpira, a kolege iz Italije sada tvrde da je dogovor jako, jako blizu.

Prošle sezone igrač Olimpije Milana, dugo je pregovarao se čelnicima aktuelnog šampiona Italije, očekivalo se da će nastaviti saradnju, ali…

Ali, Šabaz je bio nezadovoljan ponudom, čelnici kluba iz Milana nisu i neće je pojačati, pa je Nejpir odlučio da se okrene drugim klubovima, a Milanezi u potragu za drugim rešenjima u sastavu tima.

Zvezda je prema pisanju kolega iz Italije poslala ponudu Šabazu Nejpiru, ambicije kluba se poklapaju sa Šabazovim ambicijama, zadovoljan je i ponudom, tako da ukoliko se ne dogodi nešto spektakularno, a bilo je mnogo spektakularnih preokreta tokom prelaznog roka, Šabaz Nejpir će zadužiti opremu Zvezde.

Amerikanac, koji ima i državljanstvo Portorika, bio je 24. pik 2014. godine, izabrali su ga Šarlot Hornetsi. Nastupao je tokom karijere za Majami, Orlando, Portland, Bruklin Netse, Minesotu, Vašington, Zenit, Kapitanes Sijudad Meksiko i napokon Armani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari