Nekadašnji Jokićev saigrač i bivši kapiten Partizana o braći najboljeg košarkaša NBA lige: Nemanja i Strahinja su odlični momci, biju samo one koji to i zasluže 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Francuski košarkaš Žofri Lovernj izjavio je da svi treba da imaju braću kao što ima Nikola Jokić i dodao da Strahinja i Nemanja imaju velike zasluge za uspešnu karijeru centra Denvera.

Bivši kapiten Partizana je nastupao za Nagetse i bio je saigrač trostrukog MVP NBA lige u njegovoj prvoj sezoni u Denveru.

Sećam se njegovog prvog dolaska u Ameriku. Nikola sa braćom sleće u Denver. Oni su veoma bitni u čitavoj priči oko Nikole Jokića jer ovo ću najiskrenije da kažem. Svako treba da ima braću kao što su Nemanja i Strahinja. Oni su ti koji uvek čuvaju Nikoli leđa, uvek ga paze i čuvaju. Čitam sada kako su na meti novinara jer su udarili nekoga na tribinama tokom utakmice. Verovatno je taj neko to i zaslužio, ko zna šta je pričao i kako se ponašao. Za mene Nikolina braća su odlični momci i ovom prilikom ih pozdravljam – rekao je Lovernj za Mozzart sport.

Nekadašnji Jokićev saigrač i bivši kapiten Partizana o braći najboljeg košarkaša NBA lige: Nemanja i Strahinja su odlični momci, biju samo one koji to i zasluže 2
Lovernj na inauguraciji Aleksandra Vučića. Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

On je dodao i da su ga Jokićeva braća zamolili da pomogne Nikoli u prbim mesecima života u novoj sredini..

Njih dvojica su mi prišli tih prvih dana i zamolili me da pomognem Nikoli jer ne poznaje ni grad ni ljude, da ga vozim kolima i budem uz njega. Oni još nisu mogli da voze, tek su stigli u Ameriku. Nisu se snalazili. Tako da smo te sezone Nikola i ja proveli zaista puno vremena zajedno, vozili smo se zajedno svuda. Pričali i družili se. On je sjajan tip, pravi drugar – rekao je Francuz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari