Nekadašnji trener Crvene zvezde odbio ponudu kiparskog velikana 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio da se zahvali na ponudi kiparskog velikana.

Uspeo je Vladan Milojević da dolaskom u APOEL u toku sezone stabilizuje ekipu, značajno poboljša rezultate u meri da je postala konkurentna za titulu, međutim, lošija forma u smiraj takmičarske godine i neosvajanje titule uverili su srpskog stručnjaka da je najbolje da se rastane sa Kipranima.

Poraz u prethodnom kolu plej-ofa od Apolona označio je kraj šampionskih ambicija kluba iz Nikozije. Aris je ostao nedodriljiv kolo pre kraja šampionata.

Uprkos tome, uprava APOEL-a bila je zadovoljna urađenim, s tim u vezi, nekadašnjem treneru Crvene zvezde ponuđen je dvogodišnji ugovor, međutim, Milojević nije prihvatio takvu opciju.

– Sa strane APOEL-a izražena je želja da se produži saradnja. Milojević se zahvalio menadžmentu kluba, ali je odlučio da ne nastavi rad u APOEL-u – navedeno je u saopštenju kiparskog kluba.

Milojević je najbolje rezultate u trenerskoj karijeri ostvarivao u Crvenoj zvezdi. Sa crveno-belima je dva puta bio šampion Srbije, isto toliko puta je od prve runde kvalifikacija dolazio do grupne faze Lige šampiona, a uspeo je i da dočeka proleće u Ligi Evrope.

Kasnije je vodio Al Ahli, AEK, Etifak i APOEL iz Nikozije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari