Nemanja Vidić "pobedio" Dragana Džajića u Superligi (VIDEO) 1EPA/MATTEO BAZZI

Navijači Napretka i niškog Radničkog „glasali“ za svog kandidata.

Novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije formalno će izabrati delegati Skupštine FSS, 14. marta, u Staroj Pazovi, a u stvari će to učiniti ili su već uradili centri moći van sporta.

Ako je suditi po zvaničnoj i javnoj podršci svih pet regionalnih saveza, fudbalska i direktorska legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić, glatko će odneti apsolutnu većinu glasova (50 odsto plus jedan).

Međutim, to nije odvratilo bivšeg igrača crveno belih i nekada cenjenog i trofejnog kapitena slavnog Mančester junajteda, Nemanju Vidića, da ispuni obećanje i podnese kandidaturu za dolazeće izbore.

Što se pristalica Napretka i Radničkog iz Niša tiče pobednik je mnogo mlađi pretedent na mesto upražnjeno još od marta 2021. godine i iznuđene ostavke Slaviše Kokeze, o čemu postoji i video zapis.

Nastao tokom jučerašnje superligaške utakmice ova dva tima u 23. kolu prvenstva Srbije, u kom je domaćin iz Kruševca s 2:0 osvojio tri boda. Tako se sa jedne tribine čulo „Nemanja“, a sa druge „Vidić“.

 

Snimak je na svom Tviter nalogu podelio Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ i zagovornik radikalnih promena u srpskom fudbalu, počev od kadrova FSS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari