Nenad Lalatović opet podneo ostavku u banjalučkom Borcu: I mene i igrače treba oterati 1Foto: Starsport

Trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović podneo je ostavku nakon što je njegov tim izgubio od Leotara (1:0) u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Ovo je drugi put da kontroverzni trener podnosi ostavku nakon što je letos preuzeo klub, ali sada tvrdi da je neopoziva.

Umesto da danas budem prvi, podnosnim ostavku. To me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam doneo tu odluku. Ako danas nisu uspeli da budu prvi, pitanje je hoće li biti ikad“, rekao je Lalatović za Mondo.

Na konferenciji za novinare Lalatović je izjavio da ga je sramota zbog partije njegovog tima na meču sa Leotarem.

Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili brojne zicere, iz našeg poseda smo primili gol. Ko zna koji put nismo „gladni“, nismo željni pobede. Umesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele, moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da verujem da nisu gladni uspeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promenio sebe, ali i sve igrače. Oterao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota, mene je stvarno sramota“.

On je dodao da odlazi jer ne može da promeni sve igrače svog tima.

Sve bih oterao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine, sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas teraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara“, rekao je Lalatović, a zatim dodao:

„Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade. Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari