Ni Milojević ne zna tim 1Foto: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević verovatno do samog početka prve utakmice plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa u Bernu (sreda, 21.00) neće biti siguran na koje igrače može da računa za prvi tim.

Suspenzije i povrede nateraće stratega crveno-belih da u svim linijama tima napravi prinudne promene, tako da su u ovom trenutku sigurno četiri od 11 mesta u prvom timu neizvesna.

Milunović i Jovančić sigurno neće putovati u Bern pošto moraju da odrade kartone. Pankov je trenutno najbliži tome da uz Degeneka započne meč na štoperskoj poziciji, dok će Babić čekati šansu sa klupe. Odsustvo Jovančića i povreda Kanjasa verovatno stvaraju najveću glavobolju Miljeviću.

Strateg Zvezde još uvek nije pronašao pravo rešenje za povređenoj Jovičića, a u Švajcarskoj će na poziciji zadnjeg veznog po svemu sudeći morati da eksperimentiše. Kanjas će možda moći da odigra prvo poluvreme i da izdrži početak drugog, pa će mu se u sredini verovatno priključiti Ivanić, dok na njegovu poziciju na krilu pretenduje Vukanović.

Mediji najavljuju da bi u vidu prinudnog rešenja Milojević šansu na krilu od prvog minuta mogao da ukaže i novajliji Mateo Garsiji, mada je ipak realnije da bi Argentinac debi mogao da ima pred kraj meča ili možda tek za vikend u domaćem prvenstvu (protiv Čukaričkog). Ima trener Zvezde na poziciji zadnjeg veznog još i Vulića i Petrovića, ali je takođe malo verovatno da će imati poverenje da ih pusti na teren od prvog minuta.

Ričmond Boaći tvrdi da namerava da protiv Jang Bojsa nastavi golgeterski niz.

– Imamo još dve utakmice u kvalifikacijama, na meni je da dam sve od sebe da dajem golove i to ću i da uradim. Znam i verujem da me bog nije doveo ovde samo da bih igrao fudbal, već da bih tresao mreže i beležio odlične rezultate. Biću disciplinovan, zahvalan i poslušan i slušajući savete stručnog štaba verujem da ću ponovo da se nađem među strelcima – rekao je Boaći.

Garsija: Nisam spreman, ali se osećam jako

Novi igrač Crvene zvezde Mateo Garsija ne krije da nije u potpunosti spreman za najveće napore u prvom timu.

– Dolazim posle predsezone u Las Palmasu. Trenutno nisam spreman da odigram 100 odsto u sredu, ali fizički se osećam jako dobro i želim što pre da zaigram takmičarske utakmice. Nadam se da ću već sledeće nedelje biti maksimalno spreman – istakao je Argentinac, koji je u redove šampiona Srbije prema nezvaničnim informacijama došao za 1,8 miliona evra, a godišnje će zarađivati 500.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari