Mohamed Salahfoto EPA-EFE/Peter Powell

Mohamed Salah vratio se sa Kupa afričkih nacija u Liverpul mnogo ranije nego što je očekivano, ali povređen.

Procena je da će moći da igra za tri do četiri nedelje.

Salah je zatražio izmenu u finišu prvog poluvremena meča sa Ganom, a nakon prvih pregleda odlučeno je da se na oporavak vrati u Liverpul. U Egiptu se su se nadali da bi mogao da se oporavi do eventualnog polufinala. Čini se da su se i te nade raspršile.

Kako je u utorak na konferenciji za medije pred revanš meč polufinala Liga kupa sa Fulamom rekao Pep Lijnders, Egipćanin će na teren ponovo za tri do četiri nedelje.

„Očekujemo da će se vratiti za tri do četiri nedelje, ako sve prođe glatko i bez problema. A mi očekujemo da sve prođe bez trzavica zbog načina na koji on vodi računa o svom telu svakog dana“, rekao je Lijnders.

On je potvrdio da se Salah na lečenje u klub vratio u dogovoru sa lekarima reprezentacije Egipta.

„Ono što nas sve raduje je to što su lekari Egipta i lekari Liverpula radili zajedno i sve vreme u donošenju odluka bili u kontaktu. Odluka je bila da se vrati u klub gde će dobiti najbolju moguću negu“.

Liverpul u sredu igra revanš polufinala Liga kupa protiv Fulama. Redsi su u prvom meču slavili 2:1, piše Sport Klub.

Ono što raduje je mogući povratak Endija Robertsona koji je van terena od oktobra kada je tokom obaveza u reprezentaciji slomio rame.

„Trenirao je samo jednom, pokušava i trudi se da se što pre vrati tako da bi bilo lepo da se to desi, da nam se vrati jedan od kapitena. Što se tiče meča sa Fulamom, lekari kažu da njegovo igranje sada zavisi samo od odlule trenera“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari