"NIS otvorena škola tenisa" održana i u Gornjem Milanovcu 1Foto: TSS

Gornji Milanovac je juče, 5. avgusta, bio domaćin „NIS otvorene škole tenisa“ koju već osmu godinu zaredom organizuju kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS).

Kako se navodi u saopštenju, stručni treneri priredili su mališanima besplatne časove tenisa na platou Gimnazije „Takovski ustanak“.

Deca su kroz zabavu i druženje, navode organizatori, uz pomoć specijalnih mini reketa i loptica prilagođenih njihovom uzrastu, imala priliku da odigraju pravi teniski meč. Kao zahvalnost za učešće i fer plej, ovom prilikom malim šampionima podeljene su i diplome.

Do sada je u akcijama besplatne škole tenisa učestvovalo preko 50.000 dece širom Srbije, a kompanija NIS u okviru društveno odgovornog poslovanja i slogana „Budućnost na delu“, na ovaj način daje podršku dečijem sportu, promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih.

Ove godine teniski karavan obišao je Beograd, Novi Bečej, Zlatibor, Gračanicu i Goraždevac, a do kraja leta posetiće Zrenjanin, Vrnjačku Banju, Novi Pazar, Suboticu, Sokobanju i Opovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari