„Nisam član SNS-a, u ratu sam sa lokalnim naprednjacima od 2017. godine“: Dragan Antić Recko za Danas o stanju u vranjskom fudbalu

Ostavite komentar


  1. Mnogo pricas Dragane….pa tebi cim ti neko ne ide po volju ti odmah udri po njega….bio si Sps pa Sns, pa sad ponovo Sps , odakle pare junace obiso si pola Evrope 2 puta a samo supruga radi, ali ona nije Angela Merkel nego medicinska sestra, kuca u Nemackoj 400000 eur, zapalise ti kola ti nov mercedes, malo si rudario na Yumcovom bazenu a sad u Dubnicu, sa Brata Sasu, a Runi vam cuva kucu, nisi cvecka zato cuti i radi.

  2. Nikakvi uspesi već 50-tak godina. O tome najbolje svedoči broj gledalaca i kvalitet igre. Ceo vranjski sport je rasulo. Odraz odnosa države i lokalnih vlasti koji su klubove koristili za različite ciljeve, najmanje sportske.
    I sada, umesto ljudskog renoviranja stadiona sa sedištima, parkingom, travom….organizacijom od početka – gradiće se novi stadion što je još 1 način uzimanja novca od građana.
    Umesto bazena, otvorenog i zatvorenog, atletskih staza, preuređenja sportske hale.
    I najvažnije javno prikazati svaki potrošen dinar, krenuti sa kampanjom za sport u osnovnim školama i ranije, sistematski.
    Naravno potrebne se pare. Ali uvek ima za Zvezdu i Partizan, beogradske klubove.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.