Nova sezona vazdušnim oružjem počinje u Smederevu 1Foto: SSS

Nova sezona takmičenja vazdušnim oružjem u Srbiji počinje u subotu u Smederevu.

Sutra će na strelištu u smederevskoj sportskoj hali biti održano Finale Kupa Streljačkog saveza Srbije vazdušnim oružjem u B programu (pionirska, kadetska i kategorija mlađih juniora i juniorki).

Turnir je trebalo da bude održan u martu, ali je zbog epidemije korona virusa odložen. Na vatrenu liniju izlazi oko 90 strelaca iz više od 20 klubova iz svih krajeva Srbije. Ovo će im biti prva prilika da posle duge pauze pokažu koliko mogu na 10-metarskom strelištu.

Mladi srpski strelci će novu veliku šansu za dokazivanje imati već za nedelju dana na istom mestu. Narednog vikenda (26/27.septembar) SD Smederevo će organizovati Prvenstvo Srbije vazdušnim oružjem u B programu.

U smederevskoj hali će se sutra pucati od jutra do mraka. Finalni turnir Kupa Srbije u subotu se otvara u 9.15 časova, kada počinje pionirsko takmičenje puškom. Strelci pionirskog i kadetskog uzrasta ne gađaju finala, a finalni programu u kategoriji mlađih juniorki i juniora počinje u 16 časova.  Zavesa će biti spuštena oko 20 časova, posle poslednjeg finala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari