"Novak bi mogao još tri godine da ostane na vrhu ili pri vrhu": Ivanišević ne vidi još kraj Đokovićeve karijere 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpski teniser ima 35 godina, a njegov trener iz Hrvatske smatra da će se još naosvajati ATP titula.

Posle odbrane trona na Vimbldonu, (protiv korona virusa) nevakcinisani Novak Đoković nije mogao na US open i Masterse u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, da bi nakon prinudne pauze vlasnik 21. grend slem trofeja osvojio titule na manjim turnirima u Tel Avivu i Astani.

„Igrao je briljantno, naročito u Astani. kao da uopšte nije pauzirao, a nije ga bilo na turnirima još od Vimbldona“, prezadovoljan je Goran Ivanišević.

Poznato je gde će vlasnik gotovo svih najvažnijih teniskih rekorda nastupati do kraja sezone.

„Jasno je da će igrati u Torinu, ostaje samo pitanje da li će pre toga ići u Pariz. Kako se ništa nije promenilo o njegovom razmišljanju o vakcinaciji, treba videti šta će i kako odlučiti Australijanci“, izjasnio se hrvatski stručnjak i na najosetljiviju temu u vezi eventualnog ukidanja zabrane ulaska Beograđaninu u Australiju i borbe za tamošnji GS trofej.

U međuvremenu je Novak stigao do 90. ATP titule.

„Sve što je vezano uz nekakve rekorde, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to trajati, ali u kakvom je sad trenutku, siguran sam da bi mogao da utiče ili juriša i na te rekorde. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao da ostane na vrhu ili pri vrhu, boreći se za sve titule“, zaključio je Ivanišević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari