Radmilo Armenulić: Novak bi osvojio sva tri grend slema

Poznati teniski stručnjak o suspendovanoj sezoni

Ostavite komentar


  1. Uvlačenje u pozadinu svima i svakome, čisto sporta radi – srpski nacionalni identitet.

  2. Poslednjih dana nema medija koji nema clanak o Djokovicu i kad treba i kad ne treba. Zasto? Treba li nam, zu duzno postovanje za njegove sportske rezultate, bas on biti ponudjen kao anestezija, pilula za smirenje ?

    1. A ko treba da ti bude ponuđen kao pilula? Zar uspešan sportista, dobar čovek i humanitarac nije idealan kandidat za tako nešto. Ili to treba da bude neko od političara, tajkuna ili ne znam koga. Sad uzori i treba da budu sportisti, naučnici, medicinski radnici, volonteri itd

      1. Nisam obavesten od kada smo mi to na Ti, @Petronije ? Mora da ste me pomesali sa nekim.

  3. Tenis je sport koji za mene već godinama nema nikakvu draž. Već dugo vremena jedino što ga koliko-toliko održava je velika trojka, međutim Fedeks je sada završena priča, Rafa je takođe pri kraju, a ni Endi i Sten više ne mogu da se vrate u vrhunsku formu. Dakle Novak je jedini koji još neko vreme ostaje i naredne dve-tri godine će pobeđivati gde god i kada god hoće, ukoliko posle pandemije ponovo uđemo u neki normalan ritam održavanja turnira. Realno nakon njega se evo već 12-13 godina nije pojavio niko među novim generacijama igrača ko je približno kalibar velike trojke, tako da što se mene tiče ovaj sport kanali više ne moraju ni prenositi, ništa mi tu više nije zanimljivo.

  4. Novaj je najveći i najuspešniji srpski sportista svih vremena. Proslavio je ime naše države i postalo je poznato u svakom kraju sveta. Cenim mišljenje g-dina Armenulića i verovatno bih to bilo tako. Ipak sport je nepredvidiv i bezbroj faktora utiče na iahode tako da se nilad ne zna šta bi bilo kad bi bilo. Nek je naš Nole živ i zdrav, nek se sačuva a biće prilike za nove uspehe. Živela Srbija.

  5. Hahahaha trebali bi da mu ih racunaju. Nema tenise bar dve godine.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.