Gde možete da gledate meč Đokovića i Dimitrova? 1Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Devetostruki šampion Australijan Opena Novak Đoković nastavlja takmičenje na prvom Gren slem turniru u sezoni u subotu ujutro po srednjoevropskom vremenu.

Protivnik mu je Bugarin Grigor Dimitrova, koji je do trećeg kola došao pobedama nad Aslanom Karacevim i Laslom Đereom maksimalnim rezultatom.

Đoković je u prva dva kola bio bolji od Roberta Karbaljesa Baene 3-0 i Enca Kuakoa 3-1, a samo je protiv malo poznatog Francuza imao problema u drugom setu koji je izgubio u taj-brejku.

Ipak, više od toga Đokovićeve navijače je zabrinula povreda zadnje lože zbog koje je i uzeo medicinski tajm-aut u finišu druge deonice meča.

Ipak, u nastavku je zaigrao mnogo bolje i došao do sigurne pobede, a videćemo u kakvom će stanju biti na meču gde ga čeka ubedljivo najkvalitetniji rival do sada na turniru.

Duel trećeg kola između Srbina i Bugarina četvrti je po redu na „Rod Lejver“ areni što znači da na teren neće izaći pre 19 časova po lokalnom, odnosno pre 9 časova po srednjoevropskom vremenu.

Program na centralnom terenu počinje mečom Varvara Gračeva – Karolina Pliškova, a potom se sastaju Kamila Đorđi – Belinda Benčić i Benjamin Bonzi – Aleks de Minor.

Meč možete pratiti na Eurosportu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari